Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

'Ενα ιδιαίτερο και μοναδικό κόσμημα...

Γεια σας κοπέλες μου και αγόρια (αν με παρακολουθείτε)! Τι κάνετε? Αυτές τις μέρες είχα να φτιάξω μια ιδιαίτερη παραγγελία που μου ανέθεσε μια γνωστή μου και μπορώ να πω τη δέχτηκα με ενθουσιασμό γιατί δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους κοσμηματάκια. Ήρθε λοιπόν η Μαρία και μου ζήτησε να της κάνω ένα κρεμαστό χειροποίητο ( εννοείται ) με σχέδιο φωτογραφική μήχανη!! Ναι καλά ακούσατε! Σε μικροσκοπικό μέγεθος κιόλα! Για μένα ήταν πρόκληση και δεν το σκέφτηκα και πολύ! ''Το 'χω!!'' της λεω και ναι το έφτιαξα! Για δείτε και εσείς..


Πως σας φαίνετε?? Δεν ειναι πολυ γλυκούλη??? 😊 Μία petit camera! Την λάτρεψα! Μην σας πω ότι θα αρχίσω να σχεδιάζω και άλλα τέτοια ''petit'' (=μικρά) χειροποίητα κοσμηματάκια! 

Για να κλείσω θα θελα να σας πω και για την σελίδα μου στο φατσοβιβλίο κοινώς facebook η οποία είναι Handmade By Stella (πατήστε επάνω για να μεταβείτε στη σελίδα) και το ηλεκτρονικό μου κατάστημα που το ετοιμάζω και αυτό σιγά σιγά το Stellafashion (πατήστε επάνω για να μεταβείτε στο eshop) όπου μπορείτε να κάνετε και τις αγορές σας και να διαλέξετε μέσα σε μια μεγάλη συλλογή από τα χειροποίητα μου! Δέχομαι και παραγγελίες όπως σας έγραψα και το σημερινό ποστ! 
Αυταααα!!! Περιμένω τα σχόλια σας αν έχετε βέβαια και σας φιλώ! Τα λέμε σύντομα πάλι! 
Byeeee !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου